Huollon yhteystiedot
Mikko Kämäräinen
Huoltopäällikkö
+358 40 588 1185
Ville Haaraoja
Technical Support Specialist
+358 44 978 1263
Pyydä tarjous
Sanna-Mari Laiho
Tuotespesialisti
+358 50 374 9737
Yhteystiedot

Valkopälvi eli vitiligo on ihon autoimmuunisairaus – Exciplex-laite tarjoaa helpon ja nopean hoitomuodon

Valkopälvi (vitiligo) on ihon autoimmuunisairaus, jossa tietyn tyyppiset valkosolut tuhoavat melaniinipigmenttiä tuottavia melanosyytti-soluja. Tämän seurauksena iholla näkyy vaaleita, helposti auringossa palavia läiskiä.

Vitiligoa esiintyy 0.5–2 %:lla väestöstä, kaiken ikäisillä ja sekä naisilla että miehillä. 10–15 %:lla on myös muita autoimmuunisairauksia, yleisimmin kilpirauhasen tulehdus. Joka kolmannen potilaan lähisukulaisellakin on valkopälvi.

Oireet

Valkopälvessä yleisimmin raajoihin, joskus myös keskivartalolle tai kasvoille, ilmaantuu läiskiä, jotka laajenevat hiljalleen eivätkä rusketu lainkaan (kuvat ja ). Joskus pieni ihovamma tai auringonpolttama voi aktivoida uuden läiskän kehittymisen. Läiskien lukumäärä ja koko vaihtelevat henkilöstä toiseen. Osalla pigmenttiä palautuu läiskien alueille, ja saattaapa pienialainen vitiligo hävitä kokonaankin. Valkopälviläiskissä ei ole kutinaa, kirvelyä tai muita oireita.

Lähde: Terveyskirjasto

Exciplex® tarjoaa helpon ja nopean hoitomuodon mm. vitiligon hoitoon. Markkinoiden pienin kädessä pidettävä hoitolaite, jolla on painoa alle kilon. Exciplex® antaa monokromaattista valoa kohdistetusti, 308nm aallonpituudella. Tämä aallonpituus on tutkitusti turvallisin ja tehokkain. Se vaikuttaa normalisoimalla T-solujen toimintaa, palauttaa pigmentinmuodostusta ja rauhoittaa ihon tulehdusreaktioita. Hoitoalue pystytään tarkasti rajaamaan eri kokoisten ja muotoisten tippien avulla aina 25 cm asti. Hoitoa on turvallista tehdä koko vartalon alueelle ilman sivuvaikutuksia. Hoitoajat vain 3-10 sekuntia, riippuen hoidettavasta indikaatiosta ja alueesta.

Kysy lisää tästä hoitolaitteesta ja sovi demoaika vastaanottollesi lähettämällä sähköpostia: [email protected]