Huollon yhteystiedot
Mikko Kämäräinen
Huoltopäällikkö
+358 40 588 1185
Ville Haaraoja
Technical Support Specialist
+358 44 978 1263
Pyydä tarjous
Sanna-Mari Laiho
Tuotespesialisti
+358 50 374 9737
Yhteystiedot

BSCI GreenLight XPS viherlaser

GreenLight -laser on kehitetty eturauhasen liikakasvun poistoon. GreenLight-laser käyttää vihreää aallonpituutta (532 nm), joka tehokkaasti höyrystää eturauhaskudosta pois koaguloiden samalla verenvuotoa. Laite mahdollistaa suurentuneen eturauhasen poiston turvallisesti ja tehokkaasti. GreenLight-laserin tehokkuudesta ja turvallisuudesta on kirjoitettu yli 500 julkaisua ja abstraktia.

Tehokkaan XPS-laserin kanssa on käytössä MoXy-kuitu, jossa lasersädettä on levennetty  ja kuituun lisätty nestejäähdytys. Uusien ominaisuuksien ansiosta kuitu on kestävämpi ja vaporisoi kudosta nopeammin kuin edeltäjänsä, HPS-kuitu. MoXy-kuidussa on energiaa käytettävissä 650 kJ, kun HPS-kuidussa energiaa on 400 kJ. Tämä mahdollistaa suurenkin (>80 g) eturauhasen laseroinnin yhdellä kuidulla.

Muihin lasereihin verrattuna GreenLight-laserin absorptio oksihemoglobiiniin on huomattavasti parempi ja kudoksen vaporisointi tehokkaampaa; viherlaser absorboituu 40 x paremmin oksihemoglobiiniin kuin diodilaser ja 100 x paremmin kuin Thulium- ja Ho:YAG-laserit.

Lue lisää eturauhasen hoidosta

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai lisätietoja.

    Vastaan mielelläni kysymyksiin ja toimitan tarjouksen tai lisätietoja haluamistanne laitteista tai tuotteista. Tavoitat minut soittamalla, sähköpostilla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Palaan pikimmiten asiaan!

    Samankaltaisia tuotteita

    Boston Scientific UltraPulse Duo
    Boston Scientific Acupulse Duo