Huollon yhteystiedot
Mikko Kämäräinen
Huoltopäällikkö
+358 40 588 1185
Ville Haaraoja
Technical Support Specialist
+358 44 978 1263
Pyydä tarjous
Sanna-Mari Laiho
Tuotespesialisti
+358 50 374 9737
Yhteystiedot

Lumenis Ultrapulse

Ultrapulse pystyy asioihin, joihin mikään muu hiilidioksidilaser ei pysty. Laite tarjoaa laajan kirjon ihon käsittely mahdollisuuksia ja kirurgista kapasiteettia. Kuusinkertainen teho verrattuna useimpiin muihin CO2-lasereihin tekee UltraPulsesta oikean laserin edistyksellisiin ja monipuolisiin toimenpiteisiin.

DeepFX mahdollistaa käsittelyn pienellä ja syvälle menevällä pistekoolla ja ActiveFX tarjoaa käsittelyn suurella ja pinnallisemmalla pistekoolla. DeepFX ja ActiveFX voidaan myös yhdistää TotalFX:ksi, jolla saavutetaan hyvä kokonaistulos arpikudoksen ja ihon ikääntymismuutosten käsittelyssä.

SCAARFX on vertaansa vailla paksujen arpien, esimerkiksi palovammojen jälkihoidossa liikkuvuuden palauttamiseksi. SCAARFX mahdollistaa lasersäteen penetroitumisen jopa 4 mm:n yhdellä pulssilla.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai lisätietoja.

    Vastaan mielelläni kysymyksiin ja toimitan tarjouksen tai lisätietoja haluamistanne laitteista tai tuotteista. Tavoitat minut soittamalla, sähköpostilla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Palaan pikimmiten asiaan!

    Samankaltaisia tuotteita

    CELLBOOSTER Hair
    CELLBOOSTER Shape
    CELLBOOSTER Lift