Dual Laser myy ja maahantuo korkealaatuisia lääketieteen laserlaitteita. Tärkeimpiä tuoteryhmiämme ovat oftalmologian laser- ja diagnostiikkalaitteet sekä urologian ja esteettisten hoitojen laserit. Lisäksi toimitamme laserlaitteiden oheistarvikkeita.

Edustamme tuotemerkkejä maailman johtavilta laitevalmistajilta: American Medical Systems, Canon, Iridex, Lumenis, Lutronic, NOON Aesthetics, Synoia, TBH ja Valon Lasers. Tuotteissa yhdistyvät alan uusin teknologia ja hyvä käytettävyys. Seuraamme aktiivisesti alan kehitystä ja pyrimme löytämään suomalaisille lääketieteen ammattilaisille parhaiten sopivat tuotteet. Dual Laserilla on yksinoikeus edustamiensa tuotteiden myyntiin Suomessa.

Asiakkaitamme ovat julkisen ja yksityisen sektorin sairaalat, terveyspalveluyritykset, klinikat ja kauneushoitolat. Kliininen tukemme varmistaa laitteiden oikeanlaisen käytön, jolloin saavutetaan paras mahdollinen hoitotulos.

Suomen Vahvimmat

Yli 40 vuoden kokemus laserlaitteista

Dual Laser on yksi Suomen pisimpään toimineista laserlaitteiden toimittajista. Asiantuntemuksemme pohjautuu perustaja Esa Viherkosken 1970-luvulla aloittamaan kehitystyöhön. Alla oleva aikajana tiivistää yli 40-vuotisen taipaleemme, johon on mahtunut myös omaa laserlaitteiden tuotantoa.