Huollon yhteystiedot
Mikko Kämäräinen
Huoltopäällikkö
+358 40 588 1185
Ville Haaraoja
Technical Support Specialist
+358 44 978 1263
Pyydä tarjous
Sanna-Mari Laiho
Tuotespesialisti
+358 50 374 9737
Yhteystiedot

​Glaukooma on näköhermoa vaurioittava sairaus, joka hoitamattomana voi johtaa merkittävään näön heikkenemiseen

Juuri nyt on  Maailman Glaukoomaviikko (6.-12.3.). Tarkoituksena on lisätä tietoa glaukoomasta ja muistuttaakin kaikkia yli 40-vuotiaita säännöllisestä silmälääkärikäynnistä ja sen tarpeellisuudesta.

Glaukooma on näköhermoa vaurioittava sairaus, joka hoitamattomana voi johtaa merkittävään näön heikkenemiseen. Tauti voi olla usein alkuvaiheessa täysin oireeton. Useissa tapauksissa glaukooma löytyy silmälääkärin tarkistuksissa. Hoitamattomana glaukooma on vakavasti näköä uhkaava sairaus, kuitenkin riittävän varhaisella hoidon aloituksella pystytään vähentämään vakavan näkökyvyn heikentymisen riskiä. (Lähde: www.terveyskirjasto.fi)

Meiltä huippuluokan laitteet glaukooman hoitoon:

  • MicroPulse P3 ja Cyclo G6 – uusi ja hellävaraisempi tapa tehdä transskleraali syklofotokoagulaatio. 30% pudotus silmänpaineessa (18 kk seuranta) käyttäen uutta P3 probea.
  • Uusimman sukupolven mikrosiruteknologiaan perustuva kombinaatio YAG/SLT –laser A.R.C. Cobra. Molemmat laserlähteet integroituna rakolamppuun. Käyttää uutta mikrosiruteknologiaa, joka takaa tasaiset pulssit koko tehoalueella. SLT-laserin toistotaajuus on jopa 10 Hz. Laite toimitetaan kaksijalkaisella pöydällä, joka sopii myös pyörätuolipotilaille. Laite on kokonaisuudessaan, mukaan lukien rakolamppu ja laserlähteet, Saksassa A.R.C. -Laserin suunnittelema ja valmistama. Indikaatiot: kapsulotomia, iridotomia ja selektiivinen lasertrabekuloplastia.

Lisätietoja antaa: Juha Viherkoski