Huollon yhteystiedot
Mikko Kämäräinen
Huoltopäällikkö
+358 40 588 1185
Ville Haaraoja
Technical Support Specialist
+358 44 978 1263
Pyydä tarjous
Sanna-Mari Laiho
Tuotespesialisti
+358 50 374 9737
Yhteystiedot

Dual Laser on aloittanut yhteistyön italialaisen Espansionen kanssa maahantuoden laitteita kuivasilmäisyyden todentamiseen ja hoitoon

Kuivasilmäisyyshän on silmäsairauksista todennäköisesti se yleisin – ja todennäköisesti myös se alidiagnosoiduin. Suurimmassa osassa kuivasilmäisyystapauksia taustalla on Meibomin rauhasten toimintahäiriö. Hoitamattomana tämä saattaa paitsi hankaloittaa potilaan olotilaa ja elämää niin vaikuttaa merkittävästi myös refraktiomittauksiin aiheuttaen siten epästabiileja leikkaustuloksia ja potilastyytymättömyyttä.

Meillä on nyt tarjota Espansionen Me-Check-laite kuivasilmäisyyden todentamiseen sekä Eye-Light-laite sen hoitoon.

Me-Check-laitteen 3 minuutin analyysiaika takaa nopeat ja potilasystävälliset tutkimukset. Helppokäyttöinen laite tarjoaa tarkan analyysin luomen viideltä alueelta sekä 2D- ja 3D-meibografian. Laitetta voi käyttää kannettavana, yhdistettynä silmämikroskooppiin tai laitteelle suunnitellulla pöytä- tai lattia-asemalla.

Eye-Light-laite yhdistää kaksi teknologiaa kuivasilmäisyyden hoitoon: IPL- ja LLLT-terapiat. Eye-Light-laitteessa on IPL-hoitoon tarkoitettu kevyt käsikappale, jonka avulla epäsuora hoito kohdistetaan Meibomin rauhasten alapuolelle viiteen eri kohtaan. Tämä on markkinoiden ainoa geelitön IPL-hoito! Eye-Maskin avulla tapahtuva LLLT-terapia puolestaan tukee ja täydentää IPL-hoitoa. LLLT (Low Level Light Therapy) on patentoitu teknologia ja sen teho perustuu NASA:n keksimään näkyvän LEDin lähettämään valoon. Suora hoito kohdistuu maskin ansiosta Meibomin rauhasiin sekä ylä- että alaluomella. Eye-Maskilla saavutetaan näkyviä hoitotuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla.