Huollon yhteystiedot
Mikko Kämäräinen
Huoltopäällikkö
+358 40 588 1185
Ville Haaraoja
Technical Support Specialist
+358 44 978 1263
Pyydä tarjous
Sanna-Mari Laiho
Tuotespesialisti
+358 50 374 9737
Yhteystiedot

Meridian 5G ja Meridian TT

Suomalaista huippuosaamista verkkokalvon fotokoagulaatioon

Saatavilla sekä vihreän aallonpituuden 532 nm että keltaisen aallonpituuden 577 nm mikrosekuntipulssilla.

Valon Lasersin Suomessa kehitetyllä teknologialla on laserkuvioiden toimittaminen silmänpohjaan nyt huomattavasti nopeampaa kuin perinteisillä lasereilla. Nopeus ja helppo käytettävyys parantavat hoitokokemusta niin potilaalla kuin lääkärilläkin. Valon Lasersin suosittelemilla hoitoasetuksilla laserenergia saadaan kohdistettua verkkokalvon oikeaan rakenteeseen, jolloin hoito voidaan tehdä mahdollisimman pienin sivuvaikutuksin ja minimoida potilaan kiputuntemukset. Valonin hoitoasetusten on tutkittu vähentävän hoidon jälkeisiä komplikaatioita ja minimoivan näkökentän kaventumisriskiä.

Poikkeukselliset käyttöominaisuudet  – Smart Wheel, kosketusnäyttö ja tiedon heijastus verkkokalvolle. Kosketusnäytöltä voidaan tehdä perusasetusten valinta nopeasti.  Hoidon aikana lääkäri voi muuttaa asetuksia Smart Wheel -hiiren avulla. Tieto kaikista tehdyistä muutoksista heijastetaan verkkokalvolle, joten katsetta ei tarvitse siirtää pois mikroskoopista hetkeksikään. Tämä Valon Lasersin patentoima ominaisuus mahdollistaa hoitotoimenpiteen tarkan ja keskeytymättömän suorittamisen.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai lisätietoja.

    Vastaan mielelläni kysymyksiin ja toimitan tarjouksen tai lisätietoja haluamistanne laitteista tai tuotteista. Tavoitat minut soittamalla, sähköpostilla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Palaan pikimmiten asiaan!

    Samankaltaisia tuotteita

    Iridex MicroPulse P3 ja Cyclo G6
    MERIDIAN MR Q YAG
    MERIDIAN MR Q YAG/SLT