Huollon yhteystiedot
Mikko Kämäräinen
Huoltopäällikkö
+358 40 588 1185
Ville Haaraoja
Technical Support Specialist
+358 44 978 1263
Pyydä tarjous
Sanna-Mari Laiho
Tuotespesialisti
+358 50 374 9737
Yhteystiedot

Silmien suojalasit

Laserlaitteiden maahantuojana haluamme muistuttaa oikeanlaisten suojalasien käytöstä ja korostaa nimenomaan työturvallisuutta, kun eri lasereiden kanssa työskennellään.

Kaikki lääketieteelliset laserit kuuluvat luokkaan 4. ja ne voivat aiheuttaa jo lyhyellä altistumisella pysyvän vaurion silmään. Myös lasersäteen heijastus toiselta pinnalta voi aiheuttaa vaurion.

Miten valita oikeat lasit?

Kun valitset suojalaseja käyttöösi, on tärkeä tietää millä laserilla työskentelee, jotta suojaus on oikeanmukainen. Kaikki suojalasit eivät käy kaikkien laser aallonpituuksien kanssa. Toinen asia mikä vaikuttaa suojalasien suojaustehoon on sen OD taso eli linssin optisen tiheyden arvo. Suositeltavaa on, että lääketieteellisten lasereiden kanssa käytettävien suojalasien OD on yli 5. Suojalasin malliin on myös hyvä kiinnittää huomiota, jotta pystytään suojaamaan silmä myös mahdollisilta sivuttaisilta säteiltä.

On myös muistettava tarkistaa omat suojalasit aika ajoin, ettei niiden linssissä ole vaurioita jotka voivat heikentää suojaa tai jopa päästää lasersäteen läpi.

Suojalasien valinnassa on hyvä käyttää asiantuntijan apua ja autammekin mielellämme löytämään juuri ne oikeat suojalasit käyttöösi. Pyydä tarjous kertomalla minkä laitteen kanssa työskentelet, niin osaamme tarjota oikean ja turvallisen mallin juuri Sinulle.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai lisätietoja.

    Vastaan mielelläni kysymyksiin ja toimitan tarjouksen tai lisätietoja haluamistanne laitteista tai tuotteista. Tavoitat minut soittamalla, sähköpostilla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Palaan pikimmiten asiaan!

    Samankaltaisia tuotteita

    Cryo jäähdytin
    Volk Rapid SLT-linssi
    Kyynärtuet